Sätt att underhålla dina trädgårdsmöbler

Sätt att underhålla dina trädgårdsmöbler

Följ rengöringsriktlinjerna

Materialet som utgör dina utemöbler kommer naturligtvis att avgöra vilka rengöringsmetoder som är mest lämpliga. Om du inte är säker på att rengöra materialet kan du fråga alla yrkesverksamma. Du kan göra förfrågningar när du köper dina trädgårdsstycken så att du inte skadar dem med fel rengöringstekniker och produkter.

Förbättra dina möbler

Utomhus är vackert, men tyvärr har det många element som kan skada möblerna du väljer. Överväg att göra förbättringar som att behandla trä och laminera möbler med tyger på för att hålla blekning och vattenskador borta. Sådana förbättringar kommer inte bara att ge liv åt dina bitar, utan kan gå långt för att ge dig sinnesro oavsett väderförhållandena.

Gör reparationer så snart situationen uppstår

Ett av misstagen som de flesta gör med sina utomhusartiklar tar för lång tid innan reparationer har utförts. Snabba reparationer kan spara dina möbler från omfattande skador som kan visa sig vara mycket kostsamma under en tidsperiod. De kan spara dig från onödiga utbyten av möbler som fortfarande fungerar. Kontrollera lederna, benbotten och sittytorna så att du kan göra förbättringar så snart du behöver göra det.

Förvara dem borta

Om vädret inte är så vänligt, vilket innebär att du kommer att ha mindre nytta av möblerna, överväga att förvara dem tills förhållandena förbättras tillräckligt för att du ska kunna njuta av trädgården. Du kan också lagra när det inte används, även med vänligt väder för bitar som innehåller känsliga material. För föremål som är för tunga för att röra sig eller är stilla, överväga trädgårdsskärmar eller kasta överdrag för att skydda dem från de skadliga elementen när de inte används.

Aktiviteter Dekoration Idéer